Pelkään, että tulevaisuudessa unohtuu mitä kaikkea tapahtuikaan ja koska. Sen takia on hyvä aloittaa tällainen, jotta kaikki pysyvät mielessä.

Taloprojekti aloitettiin alunperin elokuussa 2007. Se haudattiin kuitenkin tammikuussa 2008 erinäisten syiden johdosta, joita en jaksa nyt ruveta selittelemään. Ollutta mikä mennyttä.

Uusi rakennusprojekti alkoi innostuneena tammikuussa 2008. 8.1. löysimme Oikotieltä kiinnostavan tontin, ja 9. päivä päätimme ostaa sen. Kauppakirja allekirjoitettiin 24.1. ja lainhuuto- ja panttikirjapaperit vietiin käräjäoikeuteen 28.1. Ne olivat valmiina tänään. Eli tontti on nyt virallisesti meidän! Tällä välillä oltiin jo kovasti piirrelty uutta taloa, joka sopisi tontille. Jukka-talojen malli 164-4 vastaa parhaiten toiveitamme jonkin verran muuteltuna. Talosta tulee iso! Välillä sitä miettii, että onkohan se liian iso kahden ihmisen ja kolmen kissan (tulevaisuudessa lisää kissoja ja mahdollisesti koirakin, ei lapsia) tarpeisiin, mutta tila on kuitenkin hyväksi. :)

Tontilla ei tällä hetkellä ole muuta kuin metsää, tie sinne valmistuu kesäkuussa. Tässä on siis hyvää aikaa suunnitella taloa ja hakea kaikenlaisia lupia mitä talonrakennukseen tarvitaan. Vesiliitäntä hankittiin 1.2. ja viikonlopun Rakentaminen & asuminen-messut tuottivat 12kg saaliin esitteitä ja palaverin Jukka-talojen edustajan kanssa.

Nyt olisi tärkeää saada ensi viikon maanantaiksi mietittyä millainen autotalli/autokatos/varasto-systeemi halutaan sekä ikkunoiden oikeat mitat ja sijoittelut. Sekä kuistin tyyli. Hiukan huolettaa teknisen tilan koko, meille kun on näillä näkymin tulossa maalämpö ja koska tulee myös poreamme, se tarvitsee säiliön, joka vie paljon tilaa... Mutta eiköhän sekin saada järkkäiltyä.

Tässä vielä kuva tontista tämänhetkisessä tilassaan. Pelkkää metsää siis. :D

1300146.jpg